De Living Wave Company

‘Ik weet dat ik wil surfen, maar welke golf pak ik?’ Deze vraag lijkt op de vraag die onze specialisten regelmatig horen ‘Wij willen wel veranderen, maar het lukt steeds niet’. Wij zorgen voor de juiste mensen, de goede techniek en beste aanpak om te beginnen met het surfen op de golven.
Wij  hebben de experts en de specialismen om belemmeringen weg te nemen en groei te  stimuleren.
Multidisciplinaire partner

Hoe wij kunnen helpen

Stap 1
Analyse

We verdiepen ons eerst in jouw organisatie. We zijn nieuwsgierig naar de dynamiek in de organisatie en de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Zijn de grootte en het ontwikkelpotentieel in balans of blijft de ontwikkeling van jouw organisatie achter op de groei of vice versa.

Stap 2
Oplossing

Zijn we het met elkaar eens over waar jouw organisatie staat en welke uitdagingen er op je af komen, dan brengen we graag samen met jou het veranderpotentieel in kaart. Hebben we eenmaal scherp wat er kan en moet veranderen om duurzaam te groeien, dan reiken we je graag onze oplossingsalternatieven aan.

Stap 3
Implementatie

Wij hebben een team van specialisten om jouw organisatie hierbij te begeleiden en/of te implementeren. Denk aan HR-professionals tot financieel specialisten en van managers tot projectleiders en programmamanagers.
Lw|c Associates

Henriëtte Herbschleb

Directeur en ondernemer

Henriëtte heeft ruime ervaring als spin in het web in samenwerkingen tussen overheid, onderwijsinstellingen en ondernemers. Als geboren verbinder, brengt ze initiatieven, mensen en organisaties samen.
Henriëtte is sensitief in de politiek-bestuurlijke omgeving, maar ook in de meer industriële omgeving, zoals de maakindustrie en chemie.
Henriëtte is directeur en ondernemer en medeoprichter en initiatiefnemer van Lw|c-associates B.V.

Joop Tebbens

Business-strateeg en developer

Joop is een ervaren business developer. Hij is een inspirerende en originele persoonlijkheid. Dat maakt hem vindingrijk en impactvol met een aanstekelijke dosis enthousiasme. Hij is ervaren in publiek-private samenwerkingen als ontwikkelaar, projectmanager en dagvoorzitter.
Joop maakt businesscases en leidt projecten. Hij doorziet complexe situaties snel en pakt door. Hij weet mensen te laten samenwerken op een energieke, optimistische en gemotiveerde manier. Zijn sterk strategisch inzicht combineert hij met een hands-on mentaliteit. Doener: type ’samen de schouders eronder’.

Jan Roelof Meesters

Agri & food strateeg, business-innovator

Jan Roelof kent de agri& food sector als geen ander. Hij is bekend binnen diverse netwerken en levert toegevoegde waarde. Vanuit het perspectief van innovatie kijkt hij naar verbetering binnen de agri-business.

Hij denkt in slimme ketens en nieuwe kansen en zoekt waar mogelijk direct naar de beste oplossing voor de klant. Jan Roelof wordt gesteund door ruime ervaring en een sterke financiële achtergrond.

René Langevoort

Senior business manager, ondernemer

René heeft ruime, wereldwijde ervaring als commercieel leidinggevende en transformatiemanager bij Australische multinational in de Food en Agri sector. Als technisch leidinggevende is René ervaren in de procesindustrie bij een Nederlandse multinational. Bio-procestechnoloog (RUG/TU Delft).

Rene is nu actief als strategieadviseur voor complexe multi-stakeholder vraagstukken rond productinnovatie en klantervaring met duurzaamheid- en datatechnologie gerelateerde thema’s. Medeoprichter en initiatiefnemer van Lw|c-associates B.V.

Bart Voorintholt

Innovatie & implementatie, interim-management

Bart is een kritische professional die het verschil maakt bij complexe innovatie, IT- of veranderprojecten. Met ruime bedrijfseconomische en financiële deskundigheid en ervaring helpt hij om jouw plannen aan te scherpen, de lijnen uit te zetten, structuur aan te brengen en de voortgang te bewaken. Zodat je gericht en in nauwe samenwerking met jouw team, doelen voor de organisatie kunt behalen.
‘Duurzame en gedragen veranderingen krijg je namelijk pas echt voor elkaar als je oog hebt en houdt voor iedereen.’

Maarten Bunnik

Specialist energietransitie, ontwikkelaar.

Maarten is een gedreven verbinder en effectieve netwerker, met een positief kritische instelling. Hij is commercieel en communicatief zeer vaardig, heeft de gunfactor en werkt vanuit vertrouwen. Maarten is veelvuldig bij innovatieve projecten betrokken geweest in de e-commerce en procesindustrie.
Specialiteit: Regievoeren op financierings- en investeringstrajecten in zowel de publieke en private sector. Internationale ervaring in Azië en Afrika in de agrisector met het versterken van coöperaties, organisatie assessments, businessplannen en waardeketenontwikkeling. Specialist in vraagstukken rondom energietransitie.

Rik Boon

Projectmanager, structurering, ontwikkeling.

Rik heeft ruime ervaring in management en projectmanagement, inclusief bedrijfsontwikkeling, verkoop, verkoopondersteuning, calculatie, kostenbeheersing en echte kennis van een breed scala aan industriële gebieden en landen. Hij heeft een zeer sterk analytisch vermogen, gekoppeld aan brede technische kennis. Hij structureert en ontwikkelt projecten en treedt op als bemiddelaar tussen verschillende technische vakgebieden.
‘Mijn doel is om mensen en vaardigheden te verbinden en zo een team te creëren dat met trots resultaten levert!’

Bart van Reij

Business-developer, duurzame energie

Bart is een gedreven, samenwerkende probleemoplosser die relaties opbouwt en diversiteit waardeert. Met zijn doorgewinterde ervaring als internationaal energieprofessional in verschillende technische en commerciële rollen, heeft hij zich bewezen als gebalanceerde teamspeler met een analytische mindset.

Binnen de energietransitie heeft Bart een sterke passie opgebouwd voor aardwarmte / geothermie.

Specialiteit: Regie voeren op energie-gerelateerde investeringstrajecten in de private sector.

Rob van Tilburg

Changemanager, logistiek, productie

Rob is een moderne leider die oog heeft voor efficiency door out-of-the-box te denken. Hij denkt in oplossingen. Rob stelt de medewerkers centraal, omdat zij de kennis hebben die nodig is voor een zo efficiënt mogelijk proces.
Met zijn ruime ervaring en expertise in het verbeteren van de organisatiestructuur, zorgt hij voor excelleren van talent & duurzame inzetbaarheid. In samenwerking zorgt hij voor operational excellence en optimalisatie binnen de maakindustrie. Lean-expert.

Hans de Werd

Supply chain management en lean management.

Hans is enthousiast, gedreven en praktisch. Hij combineert technische en analytische kennis met een mensgerichte aanpak. Een optimaal resultaat voor Hans, is dat medewerkers in een organisatie zelf het heft in handen nemen, verantwoordelijkheid nemen en een tastbaar resultaat (willen) neerzetten. Zijn houding en aanpak zorgen ervoor dat hij gemakkelijk aansluiting vindt in iedere laag van een organisatie. In welk verander-, implementatie- of ander verbetertraject dan ook.
Specialiteiten: Supply Chain Management, Lean Management, ERP selectie en implementatie, procesmanagement. Is NLP trainer/coach.

Hans van Dijk

Master lean black belt en MBTI

‘Aan de slag om beter te worden, te leren, doelen te stellen en daar voor te gaan’. Dat betekent voor Hans bijvoorbeeld inschrijven voor de halve marathon van Amsterdam. Ook zakelijk is hij steeds op zoek naar opdrachten om samen met ondernemers beter te worden. Dat geeft hem energie.

Senior manager, nu consultant bij het lean center of excellence bij de Rabobank.

Mariska Eshuis

Leisure strateeg, lean black belt

Mariska is een ervaren directeur met een bewezen track-record in de leisure.
Ze heeft ruime ervaring in de recreatie en hospitality-sector. Hierdoor heeft een scherp oog voor marketing, gastvrijheid, automatisering en digitalisering.

Ze is in het bezit van de zwarte band Lean-management en helpt haar klanten graag verder met haar expertise en enthousiasme

Sjoerd Wadman

Projectleider, programmamanager, informatieconsultant

Sjoerd is een energieke en ondernemende senior consulting professional, met brede ervaring in grote en middelgrote profit en non-profit organisaties. Hij heeft een achtergrond in project-, programma-, en changemanagement, organisatiemanagement en learning & development. Met zijn ruime ervaring in sleutelrollen, kan hij met succes organisatiekritische veranderingen, verbeteringen of innovaties realiseren.

Sjoerd heeft een sterke affiniteit met opdrachten op het snijvlak van organisatie en IT, gecombineerd met een gestructureerde projectmatige aanpak. Zijn verbindend vermogen en executiekracht staan garant voor duurzame resultaten.

Jouw koers bepalen?

Ga met ons in gesprek!