livingwave | company

‘Ik weet dat ik wil surfen, maar welke golf pak ik?’ Deze vraag lijkt op de vraag die onze specialisten regelmatig horen: ‘Wij willen wel veranderen, maar het lukt steeds niet’.

 

Wij zorgen voor de juiste mensen, de goede techniek en beste aanpak om te beginnen met het surfen.
We hebben de experts en de specialismen om belemmeringen weg te nemen en groei te  stimuleren.

Multidisciplinaire partner

Hoe wij kunnen helpen

Stap 1
Analyse

We verdiepen ons eerst in jouw organisatie. We zijn nieuwsgierig naar de dynamiek in de organisatie en de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Zijn de grootte en het ontwikkelpotentieel in balans of blijft de ontwikkeling van jouw organisatie achter op de groei of vice versa.

Stap 2
Oplossing

Zijn we het met elkaar eens over waar jouw organisatie staat en welke uitdagingen er op je af komen, dan brengen we graag samen met jou het verander-potentieel in kaart. Hebben we eenmaal scherp wat er kan en moet veranderen om duurzaam te groeien, dan reiken we je graag onze oplossings-alternatieven aan.

Stap 3
Implementatie

Wij hebben een team van specialisten om jouw organisatie hierbij te begeleiden en/of te implementeren. Denk aan HR-professionals tot financieel specialisten en van managers tot projectleiders en programmamanagers.
Lw|c Associates

Henriëtte Herbschleb

Directeur en ondernemer

Henriëtte heeft ruime ervaring als spin in het web in samenwerkingen tussen overheid, onderwijsinstellingen en ondernemers. Als geboren verbinder, brengt ze initiatieven, mensen en organisaties samen.
Ze is sensitief in de politiek-bestuurlijke omgeving, maar ook in de meer industriële omgeving, zoals de maakindustrie en chemie.

Henriëtte is directeur en ondernemer. Medeoprichter en initiatiefnemer van Lw|c-associates B.V.

Joop Tebbens

Business-strateeg en ontwikkelaar

Joop is een ervaren business developer. Hij is een inspirerende en originele persoonlijkheid. Dat maakt hem vindingrijk en impactvol met een aanstekelijke dosis enthousiasme. Hij is ervaren in publiek-private samenwerkingen als ontwikkelaar en projectmanager. Ook als dagvoorzitter.

Joop maakt businesscases en leidt projecten. Hij doorziet complexe situaties snel en pakt door. Hij weet mensen te laten samenwerken op een energieke, optimistische en gemotiveerde manier. Zijn sterk strategisch inzicht combineert hij met een hands-on mentaliteit. Doener: type ’samen de schouders eronder’.

Jan Roelof Meesters

Agri & food strateeg, business-innovator

Jan Roelof kent de agri& food sector als geen ander. Hij is bekend binnen diverse netwerken en levert toegevoegde waarde. Vanuit het perspectief van innovatie kijkt hij naar verbetering binnen de agri-business.

Hij denkt in slimme ketens en nieuwe kansen en zoekt waar mogelijk direct naar de beste oplossing voor de klant. Jan Roelof wordt gesteund door ruime ervaring en een sterke financiële achtergrond.

René Langevoort

Senior business manager en ondernemer.

Een ruime wereldwijde ervaring als commercieel leidinggevende en transformatiemanager bij Australische multinational in de Food en Agri sector. Als technisch leidinggevende ervaren in de procesindustrie bij Nederlandse multinational. Bio-procestechnoloog (RUG/TU Delft).

Nu werkzaam als strategie adviseur voor complexe multi-stakeholder vraagstukken rond productinnovatie en klantervaring met duurzaamheid- en datatechnologie gerelateerde thema’s. Medeoprichter en initiatiefnemer van Lw|c-associates B.V.

Bart Voorintholt

Innovatie & implementatie, interim-management

Bart is een kritische professional die het verschil maakt bij complexe innovatie, IT- of veranderprojecten. Met ruime bedrijfseconomische en financiële deskundigheid en ervaring helpt hij om jouw plannen aan te scherpen, de lijnen uit te zetten, structuur aan te brengen en de voortgang te bewaken. Zodat je gericht en in nauwe samenwerking met jouw team, doelen voor de organisatie kunt behalen.
‘Duurzame en gedragen veranderingen krijg je namelijk pas echt voor elkaar als je oog hebt en houdt voor iedereen.’

Maarten Bunnik

Specialist energietransitie, project-financier.

Maarten is een gedreven verbinder en effectieve netwerker, met een positief kritische instelling. Hij is commercieel en communicatief zeer vaardig, heeft de gunfactor en werkt vanuit vertrouwen. Maarten is veelvuldig bij innovatieve projecten betrokken geweest in de e-commerce en procesindustrie.

Specialiteit: Regievoeren op financierings- en investeringstrajecten in zowel de publieke en private sector. Internationale ervaring in Azië en Afrika in de agrisector met het versterken van coöperaties, organisatie assessments, businessplannen en waardeketenontwikkeling. Specialist in vraagstukken rondom energietransitie.

Klaas Feenstra

Adviseur, (regio)bestuurder, toezichthouder

Klaas is ondernemers- en directie adviseur en toezichthouder. Heeft een hart voor de regio en kent de regio als geen ander. Is projectmanager op en vervult als interim-directeur of bestuurder zijn rol.

Hij zet graag zijn kennis en expertise in. Hij netwerkt, verbindt, presenteert, is resultaatgericht en creatief.

Marijke Boersma

Business-development en interim-management.

Marijke is energiek, actief en gedreven. Laagdrempelig in contact, effectief in acties.

Ze weet energie goed over te brengen op gesprekspartners. Wordt gedreven door het leveren van goede prestaties, ze is in die zin competitief en ambitieus. Gewetensvol, eerlijk en oprecht. Veranderings- en vernieuwingsgericht, exploratief. Staat stevig in de schoenen en vindt goed de weg in nieuwe, onverwachte en complexe situaties.
Ervaren op terrein van industrial engineering en specialist in lean thinking.

Hans de Werd

Supply chain management en procesmanagement.

Enthousiast, gedreven en praktisch. Combineerr technische en analytische kennis met mensgerichte aanpak. Een optimaal resultaat wordt het voor hem, als medewerkers in een organisatie zelf het heft in handen nemen, verantwoordelijkheid pakken en een tastbaar resultaat willen neerzetten. In welk verander-, implementatie- of ander verbetertraject dan ook. Zijn houding en aanpak zorgen ervoor dat hij gemakkelijk aansluiting vind in iedere laag van een organisatie.
Specialiteiten: Supply Chain Management, Lean Management, ERP selectie en implementatie, procesmanagement. Is NLP trainer/coach

Rik Boon

Projectmanager, structurering, ontwikkeling

Rik heeft ruime ervaring in management en projectmanagement, inclusief bedrijfsontwikkeling, verkoop, verkoopondersteuning, calculatie, kostenbeheersing en echte kennis van een breed scala aan industriële gebieden en landen. Hij heeft een zeer sterk analytisch vermogen, gekoppeld aan brede technische kennis. Hij structureert en ontwikkelt projecten en treedt op als bemiddelaar tussen verschillende technische vakgebieden.
‘Mijn doel is om mensen en vaardigheden te verbinden en zo een team te creëren dat met trots resultaten levert!’

Rob van Tilburg

Changemanager, logistiek en productie.

Rob is een moderne leider die oog heeft voor efficiency door out of the box te denken. Denkt in oplossingen en niet in problemen. Stelt de medewerkers centraal omdat zij de kennis hebben die nodig is voor een zo efficiënt mogelijk proces. Ruime ervaring en expertise in het verbeteren van organisatiestructuur en laten excelleren van talent & duurzame inzetbaarheid.
Zorgt in samenwerking voor operational excellence en optimalisatie binnen de maakindustrie. Lean-expert.

Name

Bart van Reij

Business-developer duurzame energie

Bart is een gedreven, samenwerkende probleemoplosser die relaties opbouwt en diversiteit waardeert. Met zijn doorgewinterde ervaring als internationaal energieprofessional in verschillende technische en commerciële rollen, heeft hij zich bewezen als gebalanceerde teamspeler met een analytische mindset.

Binnen de energietransitie heeft Bart een sterke passie opgebouwd voor aardwarmte / geothermie.

Specialiteit: Regie voeren op energie-gerelateerde investeringstrajecten in de private sector.

Donald Gase

Programma-manager, IT-consultant

‘Om waardevolle en duurzame verandering te bereiken, moet een organisatie de behoefte aan verandering volledig begrijpen en accepteren. Technische oplossingen zijn slechts middelen om de gewenste verandering te bereiken’, aldus Donald.

Donald is een adviseur met een bewezen staat van dienst die de kloof tussen business en IT weet te overbruggen. En die altijd het grotere geheel voor ogen houdt en die de gewenste resultaten zal leveren.
Inzicht, expertise en implementatiekracht dus.

Marco van de Kreeke

Internationaal bestuur en stakeholdermanagement

Ervaren directeur-bestuurder die voor resultaat gaat, met oog voor de belangen van alle stakeholders: intern en extern. Veel ervaring op het snijvlak van publiek en privaat: ondernemen in gereguleerde en politiek/bestuurlijk gevoelige omgevingen met hoog publicitair profiel.

Is gewend breed mee te denken en te sturen. Van financiën tot operations en HR tot facilitair beheer. Inhoudelijk sterk, analytisch, goed in cijfers. Jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt, thuis in vele culturen en op alle niveaus – van werkvloer tot boardroom.

Toezichthouder, docent business & strategy en verandermanager.
Ervaren op terrein van industrial engineering en specialist in lean thinking.

Name

Hans van Dijk

Master Lean Black Belt

Aan de slag om beter te worden, te leren, doelen te stellen en daar voor te gaan, ondernemen en kansen zoeken…

Persoonlijk betekent dat voor mij het inschrijven voor een hardloopwedstrijd en daar voor gaan of werken aan mijn golfswing. En steeds op zoek naar opdrachten om zaken aan te pakken en beter te maken. Samen beter worden. Dat geeft mij energie!

Sjoerd Wadman

Projectleider, informatieconsulent

Een energieke en ondernemende senior consulting professional, met brede ervaring in grote en middelgrote profit en non-profit organisaties. Een achtergrond in project-, programma-, en changemanagement, organisatiemanagement en learning & development. Ervaring in sleutelrollen om met succes organisatiekritische veranderingen, verbeteringen of innovaties te realiseren.
Sterke affiniteit met opdrachten op het snijvlak van organisatie en IT gecombineerd met een gestructureerde projectmatige aanpak. Zijn verbindend vermogen en executiekracht staan garant voor duurzame resultaten

Name

Name

Jouw koers bepalen?

Ga met ons in gesprek!